Contact rapid Euro Zone - fier beton si produse metalurgice Constanta: 0731 73.66.66 sau email: office@fierbeton-constanta.ro
  • Produse constructii de calitate
  • Profesionisti in constructii
  • Partenerul de incredere in constructii

Despre Euro Zone

Specialistii Euro Zone - fier beton si produse metalurgice Constanta citeaza "Suntem alaturi de dumneavoastra si suntem 100% pregatiti sa va oferim servicii de consultanta si vanzare la cele mai inalte standarde de pe piata. In baza unei experiente indelungate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactati, iar specialistii Euro Zone vor raspunde cu profesionalism intrebarilor dumneavoastra despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil."

La Euro Zone - fier beton si produse metalurgice Constanta avem o echipa tanara, dinamica deschisa si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si a materialelor de constructii, care va sta la dispozite, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.

Ne-am largit gama de servicii oferind si servicii de consultanta si distribuim materiale pentru lucrari de constructii oriunde in zona Dobrogea. Orientarea catre client pe care am abordat-o inca de la inceput la Euro Zone - fier beton si produse metalurgice Constanta, rezultatele pozitive, respectarea angajamentelor si experienta isi spun cuvantul in consolidarea pozitiei noastre pe piata locala. Ne adresam unui spectru larg de clienti si venim in inatmpinarea acestora cu produse si servicii diversificate.

Misiunea Euro Zone - fier beton si produse metalurgice Constanta, este sa atingem si chiar sa depasim asteptarile principalilor nostri clienti. Am dorit inca de la inceput sa fim cei mai buni specialisti in domeniul materialelor de constructii pe piata locala si sa devenim partenerul preferat de afaceri al clientilor si furnizorilor nostri actuali, dar si al viitorilor clienti si parteneri de afaceri.

Transportul materialelor de constructii este GRATUIT in zona Dobrogea si se va negocia in functie de cantitati si distanta, pentru restul de regiuni din Romania sau din afara tarii.

Oferte Speciale / Noutati

25.03.2013
Inchiriere popi metalici

Va oferim spre inchiriere popi metalici extensibili, reglabili pentru sustinere si turnare placi din beton. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

BCD Intermed - Materiale de constructii Constanta
BIT Industries - Constructiile durabile incep cu noi