Carcase sudate pentru piloți forați

Lideri în domeniul materialelor de construcții Constanța

Contact rapid EuroZone Metal – fier beton și produse metalurgice Constanța: 0733 88.88.11 sau email: eurozone.metal@gmail.com

Micro Piloți

De asemenea, executam micropiloti – reprezentând carcase cu diametre cuprinse intre 80 – 250 mm.

Domenii de utilizare

1. Lucrări de mediu
2. Infrastructura
3. Clădiri civile & industriale
4. Energie – centrale, eoliene

Carcase din oțel beton sudate pentru piloți forați

Euro Zone Metal Constanța produce carcase din oțel beton (carcase pentru piloți forați) ce pot fi realizați într-o gamă de dimensiuni foarte bogată, cu diametre cuprinse între 25cm și 150cm, lungimi de până la 17m și cu număr variabil al barelor din oțel beton fasonat.

Piloții forați pot fi din beton sau beton armat, și reprezintă o soluție economică pentru a susține structuri de construcții grele cu eforturi de tasare cât mai mici.

Armarea piloților forați se realizează din bare longitudinale din oțel beton. Aceste bare sunt distribuite în mod simetric față de axa verticală a pilotului, având lungimi minime necesare realizării incastrării în cuzineții fundațiilor.

Carcasele pentru piloții forați sunt utilizate în fundațiile construcțiilor civile, industriale, hidrotehnice, de poduri și sunt structuri pre asamblate, sudate automat în mediu de gaz protector-argon. Carcasele de oțel beton produse de firma noastră sunt disponibile cu dimensiunea barelor cuprinse între 8 și 40 mm, diametrul fretei între 8 și 16 mm și ochiuri variabile.